Microdermbrasie

Microdermabrasie

In feite is microdermabrasie schoonheidsbehandeling een mechanische superpeeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen.

Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid " afgeslepen".
Na een microdermabrasie salonbehandeling of -schoonheidskuur ziet u direct verbetering.
De huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Microdermabrasie en huidverbetering !

De behandeling start met een schoonheidssalon huidanalyse om uw huidtype en de conditie van uw huid vast te stellen, hierbij kan ook een behandelkuur geadviseerd worden.
Deze microdermabrasie behandeling bied fantastische mogelijkheden omuw huid nog verder te verbeteren, omdat uw huid nu nog beter in staat is waardevolle werkstoffen op te nemen.

Door te combineren met een hydradermie schoonheidsbehandeling worden voor uw huid geschikte serumgels diep in uw huid gebracht door middel van het hydradermie apparaat.
De combinatie microdermabrasie en hydradermie is een echte aanrader en zeer geliefd bij mijn huidige klanten. Bovendien krijgt u bij een kuur 20% korting op producten voor thuisgebruik
.

HOE UW HUID ER MORGEN UITZIET BEPAALT U VANDAAG !

Mogelijkheden microdermabrasie:

- met serum en masker € 69,50
- met serum, masker en massage € 79,50
- met ultrasound € 89,50
- met hydradermie € 99,50
- met hydradermieplus € 108,-

Schoonheidssalon-behandelingen zijn inclusief epileren maar exclusief harsen.